Snelle verzending | Gratis verzending vanaf €100,- | Welkom op afspraak
zoeken

Hallo, leuk dat je bij me komt kijken!

Jacqueline

Mijn naam is Jacqueline. Jaren geleden ben ik een blog begonnen en deze heette toen al Home Fourteen.  Ik woon in Sliedrecht op nummer 14, vandaar de naam.  Met de blog ben ik niet meer actief, maar des te meer met mijn webshop en heb de naam toen voortgezet. Ik ben altijd bezig met mijn interieur, heerlijk vind ik dat getut in en rondom mijn huis. Ik houd niet van dat geeikte, dus altijd opzoek naar iets anders. Gek op ''ouwe zooi'', zoals ik het noem, en dus al een huis vol! Overal waar ik kom, ben ik op zoek naar leuke, unieke spullen en geniet daar met volle teugen van!

Al jaren was ik aan het dubben om iets voor mezelf te beginnen, dus sinds 2016 is deze webshop een feit! Hoe leuk is dat, dat je van je hobby je werk kunt maken!

Die ''ouwe zooi'' of beter gezegd items met een verhaal zijn heel goed te combineren met veel stijlen, daar maak je je huis juist uniek en eigen mee! In mijn shop bied ik van alles aan, sfeervolle woonaccessoires in landeljk, sober, stoer en brocante, welke ik met zorg uitzoek! Ik houd ervan en ik hoop jij ook!

Vind je het leuk om meer over Home Fourteen te weten te komen? Volg Home Fourteen dan op Facebook en/of Instagram en je blijft op de hoogte van al het nieuws dat binnen komt!

Heb je iets leuks gezien in de webshop, en zou je dit toch liever in het echt willen zien?

Dit is mogelijk, bij ''contact'' vind je de gegevens bel, app of klik op het emailadres, en je krijgt z.s.m een antwoord terug! Altijd welkom op afspraak!!

Veel plezier met neuzen in mijn shop!!

Groetjes,
Jacqueline