Hallo, leuk dat u bij me komt kijken!

Ik ben Jacqueline, ik woon op nummer 14 (vandaar de naam Home Fourteen ;)) en gek van interieurstyling! Heerlijk vind ik dat getut in en rondom mijn huis. Ik houd niet van dat geeikte, dus altijd opzoek naar iets anders. Gek op ''ouwe zooi'', zoals ik het noem, en dus al een huis vol! Overal waar ik kom, ben ik op zoek naar leuke spullen en geniet daar met volle teugen van!

Al jaren aan het dubben om wat voor mezelf te beginnen, en nu is de tijd rijp! Hoe leuk is dat, dat je van je hobby je werk kunt maken!

Die ''ouwe zooi'' is leuk te combineren met heel veel stijlen, daar maak je je huis juist uniek mee! In mijn shop bied ik van alles aan, van brocante, stoer, klassiek tot antiek in combinatie met landelijke accessoires die ik met zorg uitzoek!

Ik houd ervan en ik hoop u ook!

Vindt u het leuk om meer van Home Fourteen te weten te komen? Volg Home Fourteen dan op Facebook , Instagram  en like de pagina en neem ook eens een kijkje op mijn blog http://homefourteen.blogspot.nl.

Heeft u iets leuks gezien in de webshop, en zou u dit toch liever in het echt willen zien?

Dit is mogelijk, door een afspraak te maken via het contactformulier of telefonisch contact. U bent welkom!

Of heeft u gewoon een vraag dan kunt u ook altijd bij ''contact'' een bericht achter laten en dan krijgt u z.s.m een antwoord terug!

Veel plezier met neuzen in mijn shop!!

Groetjes,
Jacqueline