Snelle verzending | Gratis verzending vanaf €100,- | Welkom op afspraak
zoeken

Algemene Voorwaarden

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Home Fourteen. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite van Home Fourteen. Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Home Fourteen behoudt zich het recht voor haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen worden de algemene of specifieke voorwaarden of bedingen van derden niet door Home Fourteen erkend.

Bestellen
Na uw bestelling ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Daarin staat het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten.

Betaling

De betaling geschiedt met IDEAL, vooruitbetaling per bank of contant bij afhalen (u kunt ook pinnen!!) Voor Belgie met Bancontact en Duitsland met Sofort Banking! Ook is het mogelijk om met PayPal te betalen, echter hiervoor worden wel automatisch 3% transactiekosten in rekening gebracht!

Vooruitbetaling per bank: Betaling van bestelde artikelen, binnen 5 dagen na besteldatum.

Uw bestelling wordt geannuleerd indien de betaling niet binnen de bovengenoemde 5 dagen op mijn bankrekening staat en weer in de verkoop gezet.

Onze prijzen
De vermelde prijzen zijn in euro’s, exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld. Wij werken met vaste prijzen, daarom zijn de prijzen van verzending en bezorging niet onderhandelbaar.

Levering
Wij nemen uw bestelling zo snel mogelijk in behandeling. Als de betaling bij ons binnen is zullen wij zo spoedig mogelijk de bestelling verzenden. Op de dag van verzenden ontvangt u hierover een bericht. Wij verpakken de pakketjes met uiterste zorg en nadat wij ze afgeleverd hebben bij de posterijen nemen wij geen verdere verantwoording. Echter zullen wij er alles aan doen om misstanden te voorkomen. Van PostNL/My Parcel ontvangt u een email met de Track & Trace. Wij stellen het zeer op prijs dat u ons via e-mail laat weten of een pakketje goed is aangekomen en aan uw wensen voldoet. Wij vinden het ook heel leuk als u uw ervaring met Home Fourteen in het Gastenboek schrijft!

* Om kosten en milieu te sparen kan het zijn dat we al eerder gebruikt verpakkingsmateriaal gebruiken!!

Verzendtarieven PostNL

NEDERLAND

Brievenbuspakje:  0 - 2 kg €4,25

Pakket: 0 - 23 kg € 6,95  

GRATIS verzending vanaf €100,-

U kunt ook kiezen om uw bestelling te laten bezorgen bij een Afhaalpunt PostNL. U kunt het gewenste afhaalpunt invullen. Vult u daar niets in of een afhaalpunt wat geen afhaalpunt is, dan verzenden wij het pakket naar het dichtsbijzijnde afhaalpunt! Verzenden naar afhaalpunt €6,50

Afhalen van uw bestelling is mogelijk, na te maken afspraak via het contactformulier of bel/app even naar 0651930421.

Pinautomaat is aanwezig!!


BELGIE EN DUITSLAND

Pakket: 0 - 23 kg € 9,95

GRATIS verzending vanaf €100,-

FRANKRIJK

Pakket: 0 - 23 kg €12,95

SPANJE

Pakket 0 - 23 kg €12,95

ITALIE, HONGARIJE, POLEN

Pakket: 0 - 23 kg €19,95

Website vertalen?

Ga naar Google Translate, klik op websites, aan de linkerkant Nederlands en aan de rechterkant de taal die u wilt. Type https://www.homefourteen.nl/

Klik op de pijl en u komt op de website in de u gekozen taal!

Home Fourteen bezoeken?

Heeft u iets leuks gezien in de webshop, en zou u dit toch liever in het echt willen zien? Dit is mogelijk, door een afspraak te maken per email of bel/app even met 0651930421. U bent van harte welkom!

Retourneren of ruilen
We proberen zo duidelijk mogelijk een artikel te omschrijven en te fotograferen en bij de gebruikte brocante artikelen proberen we zo helder en eerlijk mogelijk de gebruikerssporen aan te geven. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een artikel of bestelling om wat voor reden dan ook niet aan uw verwachtingen voldoen, dan mag u het artikel binnen 7 dagen terugzenden. Bij het retour zenden of ruilen, stuurt u binnen 2 dagen na ontvangst van de bestelling een e-mail naar info@homefourteen.nl met vermelding van factuurnummer en  het bankrekeningnummer waarop wij het verschuldigde bedrag kunnen overmaken. Zodra het pakket binnen is, storten wij het bedrag op uw bankrekening retour. De verzendkosten zijn voor eigen rekening!
Geretourneerde artikelen mogen niet beschadigd, gebruikt of incompleet zijn en dienen in de oorspronkelijke verpakkingen retour gezonden te worden. Wij accepteren geen ongefrankeerde zendingen. Zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd.

Het retouradres is:

Home Fourteen, Leenweer 14, 3363 XN Sliedrecht.

Aansprakelijkheid
Veel van onze brocante artikelen hebben al een leven gehad en vertonen gebruikerssporen. Ook kunnen deze sporen tonen van houtworm. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die voortkomt uit het gebruik van een door ons geleverd artikel. De totale aansprakelijkheid bedraagt nooit meer dan de vergoeding die u voor het betreffende artikel hebt betaald.

Home Fourteen zorgt voor een zorgvuldige verpakking en verzending van de bestelling. De mogelijke risico’s die het verzenden van de bestelling met zich meebrengt zijn altijd voor de koper. Home Fourteen is nimmer aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen. Kleuren van de artikelen / foto`s op website kunnen enigszins afwijkend zijn van de werkelijke kleuren.